Trading kurser

Online Price Action og handelspsykologikursus for mere erfarne tradere

Trading uddannelse

Kurset starter til foråret 2022 og bliver over 4 gange.

Hvis der er en af gangene du ikke kan deltage på, kan du efterfølgende se en optagelse.

Metoderne kan bruges til alt mellem intensiv daytrading og langsigtet aktiehandel.

Dette kursus er for mere erfarne tradere, der allerede har erfaring med at handle, som har et gennemgående kendskab til de grundlæggende ting i trading og teknisk analyse (candlesticks, støtte/modstand, dobbelt toppe bunde mm.), og som har erfaret, at vores mindset er noget vi skal bruge meget tid på at arbejde med.

Når vi har lært at trade, så kan vi begynde at optimere vores trading, og dygtiggøre os. Det er det der er hensigten med dette kursus. Til det har jeg brugt Price Action. Price Action var det der endelig gjorde mig profitabel.

Price Action drejer sig om at følge og handle markedet bar for bar, og ud fra det momentum der er i markedet. På dette kursus lærer du hvad det er du skal kigge efter, hvad barerne fortæller dig, hvilken retning du skal handle, hvor du skal sætte dit stop, og hvornår det er en god ide at gå ud. Det hele er baseret på en øget indsigt i hvad der sker i markedet.

Price action er en meget systematisk og mekanisk måde at trade på, og kan anvendes på alle tidsrammer.

En ting er at lære forskellige handels-strategier at kende. En anden ting er at lære at kunne bruge strategierne, og få kontrol over vores adfærd når vi handler. Noget man gerne sander, når man begynder at få mere erfaring.

Derfor tager vi også fat i psykologien, og hvordan vi kan ændre på de dårlige vaner der mange gange gør os til dårligere tradere. Vi laver tests, så du kan finde ud af, hvilken type trader du er, og planlægge din måde at handle på ud fra det?

Kurset består af 4 kursusgange, hvor du mellem hver gang kan arbejde med de ting vi lærer. Samtidig har vi mulighed for, at se på markederne live under kurset.

På kurset vil du få udleveret et analyseværktøj du kan anvende til at udvikle din trading under og efter kurset. Du vil ligeledes får et risikostyringsværktøj. Vi vil løbende lave øvelser, så vi sammen i praksis får indarbejdet metoderne.

Prisen for dette online kursus er: 3.495

Køb begynder online kursus og online Price Action og handelspsykologi sammen for 5.000

Kurset bliver afholdt forår 2022 og dato og billetter bliver tilgængelig snarrest. il du vide mere er du velkommen til at kontakte mig.