Trading kurser

Coronasikkert online tradingkursus for begyndere og let øvede

Trading diagram
4 mandage i træk fra 23. august til 13. september 2021 kl. 18-21.

Hvis der er en af gangene du ikke kan deltage på, kan du efterfølgende se en optagelse.

Metoderne kan bruges til alt mellem intensiv daytrading og langsigtet aktiehandel.

Først skal man lære at trade og være profitabel – Herefter begynder man at kunne tjene penge.

Men dette første step mangler for rigtig mange, der i stedet for at udvikle sig progressivt, oplever at opbygge og kæmpe med dårlige vaner, og måske ender med at kæmpe med tradingen i op til flere år.

Dette kursus er for begyndere og let øvede, og for dig der mangler indsigt og struktur. Det består af 4 kursusgange, hvor du mellem hver gang kan arbejde med de ting vi lærer. Samtidig har vi mulighed for, at se på markederne live under kurset. Det hele skal munde ud i, at du kan analysere en graf; lave en strategi for hvornår du skal ind i markedet; hvornår du skal ud igen og hvordan du i det hele taget skal eksekvere dine handler. 

Vi arbejder med teknisk analyse og price action. Målet er at lære dig at forstå hvad der sker i markedet, og hvorfor. For det er min klare opfattelse at det er evnen til at læse markedet, der gør det muligt at håndtere sine handler. Min metode er meget struktureret, så vi opbygger gennem kurset en tjekliste du kan bruge derhjemme, når du selv sidder og skal analysere og handle.

Kurset er henvendt til nybegyndere og let øvede. Det vi vil arbejde med, er:

  • Teknisk analyse: Price Action for begyndere, Mønstergenkendelse og indikatorer
  • Risikostyring
  • Psykologien
  • Hvordan du udvikler din trading nu og fremadrettet

På kurset vil du få udleveret et analyseværktøj du kan anvende til at udvikle din trading under og efter kurset. Du vil ligeledes får et risikostyringsværktøj. Vi vil løbende lave øvelser, så vi sammen i praksis får indarbejdet metoderne.

Prisen for dette online kursus er: 3.495

Køb begynder online kursus og online Price Action og handelspsykologi sammen for 5.000

Trading kursus