4 thoughts on “DAX analyse 4. september 2018

    1. Hej Jonas
      Beklager mit sene svar, din besked var røget i spam. Jeg vinder ca. 50-60 % af gangene. Mine handler er baserede på analyser og signaler. Det jeg forsøger at gøre på daytrader og på siden her, er at vise hvordan jeg anbalyserer markederne, så andre måske kan lære noget af det. Den enkelte handel er helt din beslutning, hvis du er enig, og den passer ti din risikoprofil, så kan du vælge at tage den, hvis ikke, så lad være. HVis du handler for dine penge, bør du altid forholde dig til den enkelte handel, ellers er der rigtig mange penge at tabe. JEg vil hellere lægge mine handler ud når jeg tager dem, så bliver det den autentiske proces der er fokus på, ikke hvor mange fede handler jeg kan tage. Det der er en traders liv, dag ud og dag ind, der er intet foregivet i det. Som jeg også siger i videoen, kan vi meget vel bryde ud i nedadgående retning, og det gjorde vi, jeg blev stoppet ud, og gik kort efter at have fået bekræftelse.

Comments are closed.