Business

Hvorfor nu det?

På denne blog vil du kunne læse en hel masse om trading. Om psykologien, om markederne, om opture og nedture, om metoder osv.

Men mit ønske er også at inspirere jer andre til at følge jeres drømme, være bevidste og ærlige omkring jeres mål, og gå efter det der er jeres guld.

Alt hvad jeg har i dag, har jeg skabt ud af ingenting. Min tilgang afspejles i disse to mottoer, der har fulgt mig i mange mange år:

  •  Hvor man intet vover, man intet vinder
  • Vi kan hvad vi vil, vi skal blot beslutte os for det

Ud over at være mor, er jeg forretningskvinde, entreprenør og daytrader. Arbejdet har altid være min hobby. At udvikle projekter og se dem gro motiverer mig, giver mig energi og power. Jeg elsker at skabe ting, og prøve at få dem ud over rampen.

Det jeg stræber efter, og altid har stræbt efter, er min frihed. Jeg elsker min frihed. Frihed for mig er, selv at kunne bestemme, at kunne rejse, og at kunne købe ting. Det betyder, at jeg gennem mit liv samlet set har haft et 8-16 job som menig medarbejder i mindre end 1 år. Men det betyder også, at jeg har arbejdet +50 timer om ugen det meste af mit arbejdsliv. Jeg har dog stort set altid selv kunnet bestemme hvornår jeg arbejder, så jeg har kunnet være omkring mine børn, have en hund der næsten aldrig er alene, gå i banken og til body SDS når det er nødvendigt, være der for min mormor i hendes sidste tid uden at skulle have dårlig samvittighed osv. Og det giver mig en kæmpe følelse af frihed.

Min frihed er også defineret af mange ting der koster penge, og derfor er en nøgle til min definition af frihed, at tjene gode penge. Det kan godt være tabubelagt at ville tjene gode penge, men noget af det der bringer mig rigtig stor tilfredshed, er, at kunne købe gode råvarer, uden at skulle bekymre mig, at kunne tage en spontan weekendtur, at køre i en god bil, og at kunne skabe en god fremtid for mine børn. Og i virkeligheden har det for mig været en stor frihed at være ærlig om, at det er en prioritet i mit liv.

Vejen til der hvor jeg er i dag, har bl.a. indeholdt en del år, hvor jeg har jeg bestredet job med fine titler, siddet i gode positioner og haft mængden af forretningsrejser som et barometer for graden af succes.

Nu arbejder jeg fuld tid som daytrader og spekulant, underviser i trading, og skriver om trading. Her er graden af succes helt kontant væksten på handelskontoen.

Fællesnævneren for begge perioder af mit liv er meget arbejde, stort ansvar og mange stress faktorer. Jeg har rejst meget, jeg har været tidligt oppe sent i seng, haft mange møder, stået til rådighed, slået knuder på mig selv, for at få rollen som enlig mor og arbejdsnarkoman til at gå op. På mange måder er det et belastende liv, der uden det rette fokus kan tære meget hurtigt på både krop og sind.

Men jeg har samtidig altid vægtet et sundt liv højt. Det har været en af mine måder at skabe balance i livet. Et sundt liv er for mig mange ting, det er helt konkret hvad man indtager og hvilken motion man dyrker, men et sundt liv er også et mentalt fokus, et liv med glæde og et liv med inspiration.

Gennem tiden har jeg gjort mig mange erfaringer med, hvordan man kan kombinere et sundt liv, et familieliv og et omfattende arbejdsliv. Ligesom jeg gennem 20 år har gjort mange erfaringer med forretningsudvikling, og gennem trading har gjort mange erfaringer med, hvordan man får vendt sine tab til profit, og vedvarende profit.

Det er nogle af de erfaringer jeg håber, kan komme andre til gode. Og så arbejder jeg fortsat på at udvikle både mig selv, min trading og min forretning. Den proces, de succeser og fejl jeg har været igennem og kommer igennem, kan forhåbentlig også komme nogle af jer andre til gode, og måske har I nogle erfaringer og råd, der kan komme mig og andre læsere til gode.

Det er mit mål, mit håb og mit ønske med denne blog.