Ago-Trade logo

Invester dig til frihed

Mit navn er Nanna Fick, og i 2016 sagde jeg mit job op for at udleve min drøm. I dag er jeg professionel daytrader og investor. Målt på profit er jeg top-5% i Danmark. Jeg har selv lavet mange fejl på min vej, og dem vil jeg godt hjælpe dig med at undgå. Jeg har derfor udviklet en række online kurser som er skræddersyet til at gøre dig til den bedste trader og investor.

Se de 8 forskellige moduler

Modulbeskrivelse

Lite

Er du helt ny, og i tvivl om hvordan du kommer i gang med at trade eller investere, så får du her en introduktion til hvilke muligheder du har, hvordan du åbner en konto, og hvordan du navigerer på en platform. Hvad de forskellige markeder og forskellige måder at analysere markederne på er. Det giver dig en indsigt, så du bedre kan beslutte hvad du skal fokusere på, og arbejde videre med.

Modulbeskrivelse

1.1 begyndere

Her bliver du taget gennem mange af de indledende spørgsmål som hvordan arbejder vi med platform, strategi, vores handler osv.

Vi gennemgår, hvordan platformen og de forskellige ordretyper virker; hvad er en strategi, og hvordan laver vi den; hvordan laver jeg en analyse, og hvordan planlægger jeg min handel. I afsnittet er der læringsvideoer, videoer med eksempler på hvordan man i praksis gør, quizzer, og dokumenter du kan bruge til bl.a. huskesedler.

1.2 Risiko

Du lærer, hvordan du styrer din risiko, og håndterer din handelskonto. Der er læringsvideoer, og værktøjer du kan bruge til at udregne og styre risiko.

At styre sin risiko er helt essentielt hvis du vil have succes, og en af de vigtigste ting at få styr på når du begynder som trader og investor. Vi går igennem hvad risiko er og hvordan du regner din risiko ud. Der er læringsvideoer, eksempler på hvordan vi i praksis arbejder med det, en test og endelig et værktøj du kan brug til at udregne risiko.

Modulbeskrivelse

Teknisk analyse er en visuel disciplin, hvor vi kigger på hvordan prisen historisk har udviklet sig, og på baggrund af det beslutter, hvad vi skal gøre. Teknisk analyse er stærkt værktøj til at finde gode steder at gå ind og ud af markedet. Alle kurser der i fremtiden tilføjes, er en del af prisen.

Modulet indeholder 7 timers materiale + PDF dokumenter og værktøjer.

2.1 Teknisk analyse - Fundament

Det her er de helt grundlæggende ting du skal vide, inden du går i gang med at arbejde med teknisk analyse. Hvad er candlesticks, hvad er en strategi, og hvordan arbejder du i praksis med den dybere tekniske analyse.

2.2 Teknisk Analyse - Price Action

Vi bygger op fra bunden med hvad Price Action er på begynderniveau. Herefter bliver du taget gennem Price Action op til et avanceret niveau hvor det er de helt små detaljer vi fokuserer på.

2.3 Teknisk Analyse - Mønster genkendelse

Evnen til at se mønstre giver en fordel i forhold til at forudsige, hvad markedet muligvis gør efterfølgende. Vi gennemgår en lang række mønstre med læringsvideoer og eksempler.

Markedet gentager sig selv igen og igen. Det kan vi se i de mønstre der fremkommer. Derfor vil vi med erfaring opleve, at denne situation har jeg set X gange før, og som oftest resulterer det i at markedet gør y. Derfor giver evnen til at se mønstre en fordel i forhold til at forudsige hvad markedet gør efterfølgende. Det hjælper os til at finde ud af hvor markedet muligvis vender og hvor lange bevægelser vi kan forvente, så vi på den måde kan sætte vores targets. Mønstre hjælper os altså til at skabe noget forudsigelighed i et ellers uforudsigeligt marked. Vi gennemgår en lang række mønstre med læringsvideoer og eksempler.

3.1 - Fundamental analyse

Dette modul er under udarbejdelse. Købes det fulde kursus medfølger dette modul når det udgives. 

Modulbeskrivelse

Når vi har været i gang med at trade og investere i noget tid, opdager vi, at vi ikke altid selv har helt styr på vores adfærd. Vi gør dumme ting. Og vi kan nå en mur, hvor det kan være svært at udvikle sig fra. Det får du hjælp til i dette afsnit.

Modulet indeholder 2.5 timers materiale + PDF dokumenter og værktøjer.

4.1 psykologi

I denne sektion er der undervisning i hele det psykologiske aspekt, der vedrører vores mindset. Og så er der en lang række redskaber du skal bruge til forskellige dårlige vaner som eksempelvis visualiseringer, tests, registreringsværktøjer mm.

Vores mindset er den helt afgørende faktor, i forhold til hvor dygtige tradere og investorer vi bliver. Hvis ikke vi har styr på vores følelser, kan vi ikke håndtere vores handler optimalt. I dette modul får du redskaber til at arbejde med dit mindset, og til at tage kontrol over din læring.

4.2 - Trading Journal

Hvis vi skal tage styring over vores egen udvikling, så er vi nødt til at vide præcis hvad vi gør, hvornår vi gør det, og hvorfor vi gør det. Hvis du vil nå dit fulde potentiale, så er en trading journal dit værktøj.

Live Sessions

Se mig livetrade to gange om ugen, hver uge. Hør mine reflektioner, hvilken strategi jeg bruger og hvorfor jeg gør som jeg gør. Du får:

anmeldelser

Mine studerende siger

Louise Bang

“Mentorforløbet hos Nanna er meget lærerigt, og meget givende. Det gav mig et solidt boost til at komme i gang og lære faget. Jeg var ikke kommet i gang på fuld tid, hvis jeg ikke havde deltaget.”

Josefine Lorenzen

“Jeg begyndte at interessere mig for aktiehandel og Trading, og da jeg orienterede mig på nettet fandt jeg Nanna Fick og hendes mentorforløb. Jeg startede i mentorforløb som absolut nybegynder, og hun har lært mig faget fra bunden.  Hun er super dygtig til at lære fra sig. Nanna har lært mig virkelig, virkelig meget.”

Peter Løppenthien

“Jeg havde brug for at få kridtet banen op, og vide hvilke strategier jeg skal arbejde med, hvad jeg skal kigge efter, og hvilke tanker og overvejelser man skal gøre sig. Samt ikke mindst, hvad du ikke skal gøre. Nanna har en fantastiske masse erfaring, så det er en gave at få lov til at få del i det”

Interview med elev

Marie Hahn-Petersen

Nanna er meget, meget grundig i sit arbejde. Det hun forklarer og den måde hun agerer i markedet på er baseret på grundige analyser. Man får i høj grad tillid til Nanna og hendes trading qua, at det hun laver er så grundigt testet. Hun er jo ikke en super aggressiv person, der bare kaster sig ud i det. Det hun gør er virkelig velovervejet.

Jeg har deltaget i live trading det har været super spændende at høre Nannas vurderinger af markedets situationen, og om de tanker hun gør sig, når hun lægger en handel. Det lærer jeg en hel del af.

Jeg har deltaget i Nannas mentorforløb, hvilket har givet mig en grundlæggende viden. Det har givet mig mulighed for at stille en masse spørgsmål undervejs, og hendes mentorforløb har klart speed´et min læring op

 

Share this:

Ago-Trade logo

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyt om markedet, events og trading.