AGO-TRADE

 

Jeg ønsker at lære dig så meget som overhovedet muligt, og hjælpe dig tættere på dit mål.

Nanna Fick

23 april - 30 april - 7 maj - 9-16

KURSUSFORLØB
KBH

De 3 søndage ser sådan ud:

01

Vi skal lære at arbejde med markederne, strategier, teknisk analyse. Og vi skal lære at administrere vores handler. Det bliver fokus første gang. 

02

Teknisk analyse og vores mindset er et kæmpe område, så det fortsætter vi med.

03

Nu er vi ved at være klar til at arbejde med de profitable strategier, så vi også kan få det fulde udbytte ud af dem. Vi kommer igennem 2-3 gennemtestede og profitable strategier.

 

  • Du får:
  • 3 fulde kursusdage med fuld forplejning 9-16
  • 2 online kurser tidubegrænset
  • 2 måneders deltagelse i live trading
...
Powered by

Drømmer du om at leve af at trade, eller om at få et supplement til din anden indkomst?

Jeg kan ikke lære dig at tjene en million hurtigt.

Men jeg kan give dig grundstenene så du kan arbejde på at blive dygtig nok til med tiden at tjene en million.

 

Hvis du vil få succes så hurtigt som muligt, skal du lære tingene i den rigtige rækkefølge. Hvis du kaster dig for hurtigt ud i avanceret trading, risikerer du enten at få store tab, eller en oplevelse af ikke at du til det. Og det er ikke korrekt. Hvis du giver det tid, og arbejder med din læring, så kan de fleste lære det.

Men det er vigtigt at starte med at lære fundamental trading, før du kaster dig ud på for dybt vand. Mange leder efter ”gode” strategier, og overser, at uden at kunne trade, kan de ikke bruge de gode strategier til så meget.

På det her kursus får du gode, profitable og gennemtestede strategier, men først, vil jeg lære dig de grundlæggende værktøjer.

 

Kurset er bygget op, så vi starter fra A og bevæger os mod Z.

Når du tilmelder dig, få du tidsubegrænset adgang til mine 2 online kurser det solide fundament og teknisk analyse. Så kan du komme i gang med din læring med det samme, og du bliver rustet til at få så meget ud af kursusdagene som muligt. OG du har stadig undervisningen liggende efter kurset, så du kan genopfriske ting du kæmper med, eller ting du har glemt.

Når kurset starter op får du 2 måneders adgang til min live trading, hvor du i praksis kan se mig arbejde med alt det jeg underviser i på kurset. Du kan stille spørgsmål, og du kan interagere med de andre deltagere. Det er en unik mulighed for at se, hvordan man i praksis arbejde med trading, noget man ikke kan forklare i nogen bog eller på noget kursus. Og det sikrer, at du ikke sidder alene og overladt til dig selv når kurset er slut. Har du ikke mulighed for at deltage i live tradingen, optages alle sessions, og de sidste 4 sessions ligger altid tilgængelige.

Samlet værdi på 4.360 kr.

 

Selve kurset foregår 3 søndage i træk fra 9-16. For at få det fulde udbytte af kurset, er det designet, så du mellem kursusgangene har mulighed for at arbejde med det vi gennemgår. På den måde kan vi arbejde med de spørgsmål og udfordringer, du støder på, når du sidder alene med din trading.

Forløbet over de 3 kursusdage dækker:

  • Teknisk analyse
  • Hvordan vi arbejder med trading: risiko, planlægning, strategier
  • Hvad er din egen rolle
  • Nu skal vi til at handle konkrete strategier – vi kommer igennem 2-3 strategier du kan bruge efterfølgende

 

Det lyder måske ikke af så meget, men jeg lover dig, at det er meget materiale vi skal igennem.

Vi arbejder i undervisningen med øvelser, så du får en klar forståelse af, hvad det er jeg mener når jeg underviser, og så du efterfølgende ved hvad du skal gøre.

Samlet pris DKK 13.995

 

Abonnerer du på livetrading får du 20% rabat

Har du købt mine online kurser, og abonnerer du på live trading, får du 50% rabat

Har du tidligere deltaget i et kursusforløb efter 2020 får du 50% rabat

Ago-Trade logo

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyt om markedet, events og trading.