Live Sessions

live trading

Live:Sessions

Med Live Sessions får du hver uge, faste live trading dage, 1 fast live spørgetime, en fast dag med gennemgang af markederne og live nyhedsdækninger ved vigtige begivenheder. Alt optages så du kan se det når du har tid.

Live Sessions er en abonnementsservice, hvor du hver eneste uge kan følge med i, hvordan jeg som professionel trader arbejder med markederne. Hver mandag formiddag får du en gennemarbejdet analyse af markedet, hvor jeg bl.a. deler hvilke handler, der ser profitable ud i den kommende uge.

Hver mandag og torsdag bliver der også live-trading, hvor du kan følge mig eller andre professionelle tradere i markedet. 

Endelig kører vi fælles streaming, med en ugentlig spørgetime. Her får du mulighed for at stille spørgsmål omkring alt hvad der rører sig i markedet.

live trading kalender
En typisk måned for Live Sessio vil se sådan ud

Jeg gennemgår også relevante datoer for markedet, det kan fx være kommende FED-møder eller husker jer på hvis der kommer andre store nyheder der kan påvirke markedet.  Sker der noget uventet i markederne, kan du også regne med en hurtig update.

En normal uge i Live Sessions ser dog følgende ud:

mandag: Kl. 11 – analyse af markedet. Kl. 14.30-17.30 Live Trading.

torsdag: Kl. 14.30-17.30 Live Trading . Kl. 18-19 ugentlig spørgetime.

Kort sagt; så er Live Sessions din ugentlige update på markederne, samt din mulighed for at stille spørgsmål til en professionel trader.

Alle videoer bliver optaget med mulighed for at se dem efterfølgende.