Udtalelser

Louise Bang

Orlov, i lære/træner til daytrader

Om Live Trading.

”Det er meget lærerigt at være til Live Trading hos Nanna. Jeg synes det er super fedt at kunne stille spørgsmål fremfor at sidde ved computeren, hvor det ikke er muligt på samme måde at fyre spørgsmål af. Det er også mega interessant at høre hvilke tanker hun gør sig, når hun lægger en handel, mens hun ser markedet udvikle sig”.  

 

Om Live Trading.

”Hendes tanker omkring markedets udvikling og hvordan hun tænker som Trader er interessant, for det er så forskelligt, hvordan vi Trader. Det handler jo om at finde sin egne måder at Trade på. Jeg lærer af hendes strategier og hendes tanker bag, og jeg skal jo finde min egen måde at Trade på, men det er fedt at blive inspireret af andre”.

 

Om mentor forløb.
Mentorforløbet hos Nanna er meget lærerigt, og meget givende. Det gav mig et solidt boost til at komme i gang og lære faget. Jeg var ikke kommet i gang på fuld tid, hvis jeg ikke havde deltaget. Jeg følger Nanna her i Danmark, men er også på udkig efter en international Trader, der kan inspirere mig. Der er altid nyt man kan lære. Altid nye strategier man kan prøve af. Det er en lang læringsproces”.

 

Om Nanna.

”Nanna er rigtig dygtig til sin statistik, så man føler at hendes budskaber og hendes strategier er solide og gennemtestede. Så på den måde stoler jeg også på hende, hvor jeg med andre Tradere godt kan være lidt forbeholden”.

 

 

Kvinde -kvinde/Mentor:

”Jeg valgte ikke Nanna Fick på grund af køn, men på grund sammensætningen af mentorforløbet, og de resultater hun har leveret. Men det er en mandsdomineret branche, så det er super fedt at have en kvinde at se op til, og blive inspireret af”.

Mentor:
”I selve mentorforløbet har hun været en rigtig dygtig lærer. Nanna er suveræn god til at lære fra sig. Som ung Trader sidder man meget alene, og det kan godt være ensomt. Man mangler den der chef, der lige kommer forbi og giver én et klap på skulderen. Det har for mig været super fedt at være hos Nanna fordi hun har været god til både at rose mig, men også til at give konstruktiv feedback”.

 

Mit mål som professionel Trader……
”Det er jo meget individuelt, hvad man vil med sin karriere eller hobby som Trader. De fleste drømmer om at tjene en million kroner. For mig handler det om at få en hverdag til at fungere, så jeg både har tid til min fritid, til at rejse og kunne leve af min hobby – Trading”.