Udtalelser

Marie Hahn-Petersen

Selvstændig konsulent / Projektleder

”Nanna er meget, meget grundig i sit arbejde. Det hun forklarer og den måde hun agerer i markedet på er baseret på grundige analyser. Man får i høj grad tillid til Nanna og hendes trading qua, at det hun laver er så grundigt testet. Hun er jo ikke en super aggressiv person, der bare kaster sig ud i det. Det hun gør er virkelig velovervejet.

 

Jeg har deltaget i live trading det har været super spændende at høre Nannas vurderinger af markedets situationen, og om de tanker hun gør sig, når hun lægger en handel. Det lærer jeg en hel del af”.

 

Jeg har deltaget i Nannas mentorforløb, hvilket har givet mig en grundlæggende viden. Det har givet mig mulighed for at stille en masse spørgsmål undervejs, og hendes mentorforløb har klart speed´et min læring op.