Business

Mentorforløb med kontorplads i 2, 4, 8 eller 12 uger

Du kan booke et mentorforløb med en kontoplads hos mig i Nordsjælland.

Det er et fuldtidsforløb, hvor vi hver dag sidder sammen.

Det kan bookes for: 2, 4, 6 uger eller derover.

I forløbene på 4 uger og derover arbejder vi med en mental coach, hvor fokusset er på mentaltræning for at fremme din evne til vedvarende høj performance.

I dagligdagen vil vi fra morgenstunden gennemgå markederne, mulige setups vi kan holde øje med i løbet af dagen. Jeg sidder og trader live. Hvis du har brug for sparring til dine handler mens du handler, får du det. Derudover evaluerer vi dagligt dine handler. Samtidig lærer du at evaluere dig selv løbende. Vi kommer flere gange om ugen til at se på din performance, hvad dine styrker og svagheder er, og jeg kommer til at tage fat i de fejl du laver, og vil fokusere på hvor og hvordan du optimerer. Derudover er der løbende undervisning.

Grunden til at jeg har lavet dette forløb, er, at jeg selv på et tidspunkt har søgt efter noget lignende. Men jeg kunne ikke finde det hverken i ind- eller udland. Det meste læring er rettet mod begyndere, og er meget passiv læring. Jeg ved, hvor afgørende den rette læring men i særdeleshed også træning er for at kunne udvikle sig som trader. Ved at sidde med en daglig sparring, speeder man sin læring maksimalt op og kan i løbet af nogle måneder nå det der ellers ville tage op til flere år. Derfor er dette forløb rettet mod dedikerede tradere, der er seriøse omkring deres trading, og trænger til at tage næste skridt.

Jeg har 2 pladser, så der vil maksimalt være 2 ”ikke professionelle” tradere på kontoret ud over mig og nogle gange 1 eller 2 andre professionelle tradere. Selve mentordelen bygges op på samme måde som det er beskrevet under mentorforløb, hvor det er din trading og din udvikling der er vigtig. Forskellen er bare, at vi her sidder sammen hver dag, og får bygget hele grundfundamentet sammen.

Du kan handle i de timer der passer dig bedst. Jeg handler formiddag og eftermiddag, men ønsker du at blive til om aftenen, kan det sagtens arrangeres.

Booker du et forløb på 2 uger, kan du deltage i så mange af mine kurser du vil de næste år. Efter 4 kursus gange skal du dog selv betale for forplejning.

Booker du 4 uger og derover kan du deltage i så mange af mine kurser du vil de næste år.

Prisen er:

2 uger: 20.000 kr.

4 uger: 40.000 kr.

For hver 2 uger herefter 15.000 kr.