Om Nanna Fick

Jeg, Nanna Fick, er professionel trader. Jeg har levet som prop-trader i London,  jeg investerer egne midler, og uddanner nye tradere.

Jeg startede Ago-trade tilbage i 2014, og har siden 2016 beskæftiget mig med trading på fuld tid.

For mig er denne måde at leve på den ultimative frihed, og jeg ønsker ikke at bytte det for noget i verden.

Jeg har med en akademisk finansiel baggrund mere end 10 års erfaring med virksomhedsanalyse og investering, og min ide om en karriere var i flere år meget langt fra livet som trader. Jeg bestred stillinger som Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director, men endte i 2016 med at droppe alle de fine titler til fordel for arbejdet som investor og spekulant.

Min styrke som investor og spekulant er baseret på grundig analyse, vedholdenhed og ufravigelig risikostyring. Det har placeret mig blandt de 5%, der ikke har mistet alle sine penge, brændt konto efter konto af, eller fået den helt store handel for derefter at tabe det hele igen. Stille og roligt har jeg bygget op. Det er muligvis lidt kvindelig fornuft i en vanvittig verden – en vanvittig spændende verden.

Jeg har brugt mange tusinde timer i selskab med charts, lavet mange hundrede excelark med beregninger og statistik, og er i dag kendt som en trader, der er god til at forudse bevægelser. I teorien er det meget simpelt, det kan gå op og det kan gå ned 50/50. Men i praksis er det bare ikke så simpelt.

Jeg har set mange af de udfordringer nye tradere står overfor, og hvordan det koster dem mange penge igen og igen. Og jeg har set, hvordan mange ikke formår at udvikle deres trading. På baggrund af det har jeg sammensat mine kursusforløb, med et ønske om, at gøre trading til en lige så fed og givende oplevelse for andre, som det har været for mig.har arbejdet