Testimonials appearing on this website may not be representative of other clients or customers and is not a guarantee of future performance or success.

Gert Mikkelsen

Det er nu 4 dage siden jeg var på dette kursus og jeg må bare konstatere at den viden jeg har fået virker i praksis.Nanna levere strategier og værktøjer som kan tages i bruge lige med det samme.Hvad enten man er day- eller swing-trader.,begynder eller erfaren. Stoffet bliver leveret på en let forståelig måde og der bliver taget hensyn til den enkelte og de individuelle udfordringer. Den mentale del af kurset var en virkelig øjenåbner. Jeg føler virkelig at jeg har fået den "edge" jeg havde brug for

Nov 2019 - Price Action og Handelspsykologi weekendkursus


Jørgen

Rigtig godt kursus, og rigt på øvelser.

Nanna har en virkelig positiv og spændende måde at holde foredrag på. Det bedste ved kurset var den "massive" gennemgang af barerne.

Price Action Kursus april 2019


Casper Skaarup

Rigtig godt og gennemført kursus. Jeg føler mig meget mere rustet til at slå mine følelser, og kan forhåbentlig trade med mere disciplin. Det bedste ved kurset var, at hvert emne blev gennemgået og afprøvet sammen.

April 2019 - Price Action kursus


Jeanette Pedersen

Sammen med et mentorforløb binder dette kursusforløb en sløjfe, så alle teknikker og det mentale jeg har lært giver større mening nu. Nanna er en super fleksibel og kompetent underviser, og det skinner tydeligt igennem at hun ved hvad hun taler om. Efter dette forløb er jeg blevet endnu mere tændt på at blive bedre og fordybe mig.

Det bedste ved kurset er, at det foregår over flere uger, så man kan nå at øve sig, og at vi ser demonstrationer på de teknikker vi har lært på kurset.

Feb. 2019 Kursusforløb og mentorforløb


Peter Fink

Jeg har gennemgået et mentor forløb med Nanna fra september 2018 til februar 2019, hvilket har været utrolig lærerigt for mig.

Jeg har stor investeringserfaring og har arbejdet i faget gennem mange år – MEN – trading er noget helt andet end investering. Trading udfordrer dig mentalt på et helt andet niveau end traditionel investering.

For at blive en god trader, skal man selvfølgelig have styr på nogle basale ting omkring trading.
Her udbyder Nanna flere forskellige kurser, som kan anbefales – blandt andet indenfor Price Action.

Men endnu mere vigtigt er det, at man kan kontrollere sig selv på det mentale plan.
Og på det område er Nanna en fremragende coach.
Hun udfordrer dig, og giver dig ”lektier” for, som tvinger dig til at forholde dig til din mentale tilstand, når du trader.

Mit mentor forløb med Nanna har absolut været pengene værd.
Det har ikke gjort mig til en super-trader (endnu) – det kræver stadig en del mere arbejde og erfaring.
Men jeg har fået en masse værktøjer, som jeg ikke bare kan bruge i min fremtidige trading, men også når jeg investerer på mere traditionel vis.

 

Feb 2019 - Mentorforløb


Jane Maigaard

"Meget positivt indtryk af undervisning, og blanding mellem undervisning og øvelser.

Du er en dygtig underviser med stor faglig viden som du formidler på en ligefrem måde med plads til alle niveauer"

Okt 2018 - Teknisk analyse heldagskursus


Vivi Mathiesen

"Super fantastisk kursus. Logisk og let forståeligt. Du er eminent til at formidle struktureret for både begyndere og øvede"

Okt. 2018 - Teknisk analyse heldagskursus.


Peter

Jeg anbefaler varmt Ago-trades grundkursus. Trods det at jeg har flere års erfaring indenfor trading, gav kurset mig adskillige øjenåbnere. Nanna er en dygtig formidler af stoffet, hvor hun som én af få formår at skabe en kobling til hvad det rent praktisk vil sige at beskæftige sig med trading, enten på fuldtid eller ved siden af andet arbejde. Gennem mange øvelser, bl.a med simuleret trading af de faktiske markeder, fik jeg konkrete værktøjer til at blive en bedre investor. På det punkt skiller kurset sig afgørende ud. Der er fuld fokus på at blive bedre til at skaffe sig et stabilt og højt afkast på trading - men i lige så høj grad på at reducere risikoen væsentligt ved at lære måder at beskytte sig mod store tab.

Alt i alt et meget lærerigt og praktisk anvendeligt kursus.

Sep. 2018 - kursusforløb


Ronni Kristensen

Jeg er RIGTIG glad for din undervisning og at jeg valgte at starte ud med en mentor + kurser INDEN jeg bare kaster mig ud på det dybe vand. Synes jeg er kommet godt fra start og har rimeligt styr på hvad der foregår i markedet - nu skal jeg så arbejde på ikke at miste kontrollen/disciplinen.

Sep. 2018 - Mentor- og kursusforløb


Sarah Isaksen

Nanna er helt vildt god til at forklare ting, og hvis man ikke forstår, så finder hun en anden måde at forklare det. Jeg har lært så meget nyt, og føler helt klart at jeg kan stå på egne ben nu. Vi har taget fat i de ting jeg ikke kunne, jeg har fået sammenhæng på de strategier og analysser jeg laver, og er blevet bedre til at skifte fokus som markedet skifter, vi har arbejdet emd psykologien som volder problemer, og jge har fået øvelser jeg laver. Jeg havde ikke forestillet mig hvor meget det kan gøre. Jeg er så glad for at jeg tog et mentorforløb.

Feb. 2018 - Mentorforløb


Jens Christensen

Det jeg virkelig har fået ud af Nannas undervisning, er at blive opmærksom på hvad der er vigtigt at fokusere på. Før sad jeg bare og ventede på the big move. Det har reduceret mine tab med I hvert fald halvdelen. Fedt! Jeg har lært at analysere markedet, og være forberedt på hvad der kan komme som det næste.

April 2018 - Kursusforløb