Online undervisning

online kursus i trading

Al min undervisning online

Da jeg rigtig gerne vil bruge mere energi på at lave trading cafeer, live trading events, og lignende, som kan komme så mange som muligt til gode, har jeg valgt at samle al min undervisning online.

På denne måde kan I også se det når I vil, og lige så længe I vil, da der kun er en engangsbetaling. 

Undervisningssiden er bygget op i moduler med fokuserede læringsvideoer af 5-25 min. varighed, og dertilhørende videoeksempler af 2-10 min. varighed. Således kan man se hvordan den enkelte metode i praksis bruges. Der er eksempler i forskellige tidsrammer og i forskellige produkttyper. Så er der tests og quizzer, og der vil løbende blive tilført flere eksempler og quizzer. 

Der er introduktion til begyndere, forskellige former for teknisk analyse, et modul om risiko, et om backtesting: hvordan gør jeg, hvordan udvikler jeg strategier. Og endelig er der et stort modul om psykologi med tests, visualiseringer, konkrete værktøjer og øvelser, og til alt er der videoer der fører dig igennem det hele.

I løbet af resten af 2022 kommer der flere moduler, med bl.a. fundamental analyse på macroniveau, level II trading og gennemtestede strategier.

Alt dette kan du få for 8.000 kr, som er et engangsbeløb. Har du i løbet af 2021 købt et online forløb hos mig, får du trukket prisen på dette fra.

For at fejre, at jeg endelig er ved at være færdig med dette kæmpe arbejde, som har været sjovt, men også hårdt, vil jeg godt give de første 20 der køber det 20% rabat. Den kan I få ved at bruge følgende kode: deforste20