Udtalelser

Peter Løppenthien

Konsulent i asset management systemer.

Mentor forløb:
”Jeg har haft succes med at lave langsigtede investeringer men syntes, at det kunne være udfordrende at handle andre produkter f.eks. handle med mere kortsigtede produkter CFD´er. Det kræver et andet mindset. Der er mere aktivitet og hurtigere omsætning, og jeg havde for mange fejl. Jeg havde brug for at få kridtet banen op, og vide hvilke strategier jeg skal arbejde med, hvad jeg skal kigge efter, og hvilke tanker og overvejelser man skal gøre sig. Samt ikke mindst, hvad du ikke skal gøre. Nanna har en fantastiske masse erfaring, så det er en gave at få lov til at få del i det”.

 

Om Live Trading.

”Hendes tanker omkring markedets udvikling og hvordan hun tænker som Trader er interessant at høre, for det er så forskelligt hvordan vi Trader. Det handler jo om at finde sine egne måder at Trade på. Jeg lærer af hendes strategier og hendes tanker bag, og det er fedt at blive inspireret ”.

 

Live Tradig/Mentor forløb.

”Det er meget visuelt at være til Live Trading. Vi sidder sammen, og kigger på den samme graf, vi ser alle sammen det samme, og alligevel ser vi noget forskelligt; nogle ser nogle mønstre og nogen ser måske ingenting. Jeg er begyndt at se nogle af de små detaljer, som jeg tænker er et produkt af det mentorforløb jeg er i gang med”.