Trading kurser

Udsolgt! Weekendkursus i København til den erfarne trader 6.-.7.11.2021

Vil du lære at handle en professionel traders strategier?

  • Et helt nyt kursus
  • Bliv skarp på hvad der sker i markedet og hvad du kan forvente fremadrettet
  • Få profitable strategier til forskellige markeder
  • Få indsigt i omfattende statistik
  • Får styr på dit mind set og lær at ændre dine dårlige vaner

Du får: 1 weekends-kursus med fuld forplejning, adgang til en privat telegram gruppe for tidligere elever. Pris 7.995,- DKK.

Kurset afholdes: 6. og 7. november 2021 kl. 9-16.

Det her kursus er til den erfarne trader, der ønsker at få nye profitable strategier og få adgang til omfattende statistik til strategierne. For rigtigt at kunne implementere nye strategier, kræver det, at man i forvejen er vant til at arbejde i markederne. Der vil derfor udelukkende blive fokuseret på, hvordan vi handler forskellige strategier. Der vil ikke blive undervist i grundlæggende emner som hvad er et candlestick, og hvad er SMA, det forventes at kursisterne er helt fortrolige med sådanne emner.

Da min tilgang til at trade markederne i høj grad er baseret på price action, vil det være et fundamentalt omdrejningspunkt i undervisningen. Price action er en meget systematisk og mekanisk måde at trade på, og kan anvendes på alle tidsrammer.

Du kan læse mere om Price Action her:

MEN fokusset på dette kursus bliver på at lære en række forskellige strategier at kende.

En ting er at lære forskellige handels-strategier at kende. En anden ting er at lære at kunne bruge strategierne, og få kontrol over vores adfærd når vi handler. Og det er her de fleste af os løber ind i de største udfordringer.

På dette kursus tager vi derfor også fat i psykologien, og hvordan vi kan ændre på de dårlige vaner der mange gange gør os til dårligere tradere.

Kurset er et weekend kursus med fuld forplejning.

Prisen er 7.995 DKK

Du kan enten købe din billet over Billetto via linket nedenfor, eller lave en bankoverførsel. Uanset hvilket du vælger vil du modtage en faktura når kurset er booket. skriv en mail til nanna@ago-trade.com hvis du ønsker en bankoverførsel.

Membership

Brio Larsen

Efter at have handlet i to år uden stor succes eller fiasko, besluttede jeg mig for at deltage i Nannas weekend kursus. Kurset gav mig indsigt i, hvordan jeg hidtil har handlet og hvad jeg bør ændre ved min handelsadfærd. Nanna underviste i teknikker som gør det meget nemmere at finde entry og exit. Jeg

Læs mere »
Membership

Alexander Almasy

“Jeg har meget erfaring, men Nanna kunne alligevel hjælpe mig. Nanna giver konstruktiv feedback der passede lige til min udfordring, og jeg er så glad for at jeg investerede tid og penge i det, for det er givet så godt ud. Ligeledes fortæller Nanna også det du ikke kan læse i bøgerne, og det er

Læs mere »
Membership

Gert Mikkelsen

Det er nu 4 dage siden jeg var på dette kursus og jeg må bare konstatere at den viden jeg har fået virker i praksis.Nanna levere strategier og værktøjer som kan tages i bruge lige med det samme.Hvad enten man er day- eller swing-trader.,begynder eller erfaren. Stoffet bliver leveret på en let forståelig måde og

Læs mere »