Live Trading

 • Se mig trade live hver mandag og torsdag
 • Hør mine reflektioner:
 • Hvorfor jeg gør som jeg gør,
 • Hvad jeg ser i markedet,
 • Hvilken strategi jeg vælger at bruge
 • Der er ingen tænkte eksempler, det er trading uden filter
 • Markedsanalyse hver uge
 • Se mine resultater her
 • 450 kr. pr md

Online Kursus

 • At finde ud af hvor du skal købe og hvor du skal sælge
 • Hvordan du styrer din risiko 
 • Hvordan du får styr på dit mindset 
 • Hvordan du sørger for at blive ved med at udvikle dig
 • Teknisk analyse og meget mere
 • Over 90 videoer, test, øvelser og eksempler
 • Tilfredshedsgaranti: Læs her
 • Engangsbeløb: 9.000 kr

Live event i København

Den 25. aug kl. 15 – 18 kan du deltage i et live event i København. 

Der bliver livetrading, sparring, noget mad og drikke, og bare alt i alt en super hyggelig aften

Du kan købe en billet via knappen nedenunder. Prisen er 500 kr. per deltager.

Om Nanna Fick

 • Jeg har arbejdet fuld tid som trader siden 2016

 

 • Jeg investerer egne penge, har arbejdet som proptrader i London og har handlet for andre private investorer

 

 • Jeg har en akademisk finansiel baggrund, og har tidligere arbejdet som Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director

 

 • Nu har jeg skabt mig det liv jeg drømmer om. Et liv med den ultimative frihed. Hver dag arbejder jeg med noget jeg er vildt passioneret omkring, og jeg skal ikke spørge nogen om lov til noget

 

 • Min styrke som investor og spekulant er grundig analyse, vedholdenhed og ufravigelig risikostyring

 

 

 • Jeg har selv kæmpet mig hele vejen fra begynder til professionel, jeg har haft opture, nedture, tab og gevinster, og alle de erfaringer vil jeg godt dele med jer, der også drømmer om at skabe jeres egen fremtid
copytrader

Nu kan du kopiere mine handler på Etoro

Med copytrading får du mulighed for at kopiere, de handler jeg laver. Fordelen ved copytrading er, at du ikke selv behøver at sætte dig ind markederne og overvåge dem konstant. Etoro er en af de største platforme for private investorer. Hvis du ikke allerede har en konto, kan du lave en og finde mig på Nanna Fick.

bog om trading og teknisk analyse

Bog om teknisk analyse

Er du helt ny inden for teknisk analyse, og mangler et overblik over hvad det er, og hvordan du kommer i gang, så har jeg skrevet denne introduktion til teknisk analyse.

 

Kundeudtalelser

Udtalelser

Louise Bang

Orlov, i lære/træner til daytrader Om Live Trading. ”Det er meget lærerigt at være til Live Trading hos Nanna. Jeg synes det er super fedt at kunne stille spørgsmål fremfor at sidde ved computeren, hvor det ikke er muligt på samme måde at fyre spørgsmål af. Det er også mega interessant at høre hvilke tanker

Læs mere »
Udtalelser

Marie Hahn-Petersen

Selvstændig konsulent / Projektleder ”Nanna er meget, meget grundig i sit arbejde. Det hun forklarer og den måde hun agerer i markedet på er baseret på grundige analyser. Man får i høj grad tillid til Nanna og hendes trading qua, at det hun laver er så grundigt testet. Hun er jo ikke en super aggressiv

Læs mere »
Udtalelser

Peter Løppenthien

Konsulent i asset management systemer. Mentor forløb:”Jeg har haft succes med at lave langsigtede investeringer men syntes, at det kunne være udfordrende at handle andre produkter f.eks. handle med mere kortsigtede produkter CFD´er. Det kræver et andet mindset. Der er mere aktivitet og hurtigere omsætning, og jeg havde for mange fejl. Jeg havde brug for at få kridtet banen

Læs mere »
Udtalelser

Josefine Lorenzen,
privat børnepasser

Om Nanna som mentor.”Jeg begyndte at interessere mig for aktiehandel og Trading, og da jeg orienterede mig på nettet fandt jeg Nanna Fick og hendes mentorforløb. Jeg startede i mentorforløb som absolut nybegynder, og hun har lært mig faget fra bunden.  Hun er super dygtig til at lære fra sig. Nanna har lært mig virkelig,

Læs mere »
Membership
Udtalelser

Rasmus Strandville

Selvstændig Nannas live trading “Et billede siger mere end tusind ord, og mange aktiebøger kan ikke give dig, hvad Nanna’s live trading kan. Når man sidder og er med på sidelinjen hos en proffesionel trader, får man det rå og uperfekte billede af at være inde i et marked, som ikke nødvendigvis gør som man tror.

Læs mere »
Membership
Udtalelser

Per

Har lige deltaget på Nanna’s price action og psykologi kursus.den 30/31 Maj 2020 Og må sige jeg er imponeret over hvor meget man får med sig hjem af ny brugbar viden, på trods af man har en del erfaring i forvejen. Så hvis du har en interesse i at blive god til at trade så

Læs mere »
Membership
Udtalelser

Brio Larsen

Efter at have handlet i to år uden stor succes eller fiasko, besluttede jeg mig for at deltage i Nannas weekend kursus. Kurset gav mig indsigt i, hvordan jeg hidtil har handlet og hvad jeg bør ændre ved min handelsadfærd. Nanna underviste i teknikker som gør det meget nemmere at finde entry og exit. Jeg

Læs mere »
Membership
Udtalelser

Alexander Almasy

“Jeg har meget erfaring, men Nanna kunne alligevel hjælpe mig. Nanna giver konstruktiv feedback der passede lige til min udfordring, og jeg er så glad for at jeg investerede tid og penge i det, for det er givet så godt ud. Ligeledes fortæller Nanna også det du ikke kan læse i bøgerne, og det er

Læs mere »