Kursusforløb

 

Først skal man lære at trade og være profitabel – Herefter begynder man at kunne tjene penge.

Men dette første step mangler for rigtig mange, og derfor oplever mange, at de kæmper med tradingen i op til flere år.

Dette Day Trading forløb er for begyndere og let øvede, og for dig der mangler indsigt og struktur. Det består af 3 hele kursusdage, og skal munde ud i, at du kan analysere en graf, og lave en strategi for hvornår du skal ind i markedet, og hvornår du skal ud igen og eksekvere dine handler.

For at få det fulde udbytte af kurset, er det designet, så du mellem kursusgangene har mulighed for at arbejde med det vi gennemgår. På den måde kan vi også arbejde med de spørgsmål og udfordringer, du støder på, når du sidder alene med din trading. For vi har alle oplevet, at det ser så let ud når man bliver undervist, men når man sidder alene derhjemme, oplever man igen og igen at stå med et minus hen mod aftenen – og det er dybt frustrerende. På kurset vil vi være et mindre antal deltagere, så der er tid til at alle kan få noget individuel vejledning ud over undervisningen.

Kurset er henvendt til nybegyndere og let øvede. Forudsætninger for kurset er, at du at du er villig til at investere tid og arbejde under forløbet, at du medbringer en computer, at du har excel.

Nogle af de ting vi vil arbejde med, er:

·         Risikostyring

·         Teknisk analyse

·         Mønstergenkendelse, generiske strategier, price action og indikatorer mere dybdegående

·         Psykologien

·         Hvordan du udvikler din trading nu og fremadrettet

På kurset vil du få udleveret et analyseværktøj du kan anvende til at udvikle din trading under og efter kurset. Vi vil løbende lave øvelser, og du vil få hjemmeopgaver der dels skal gøre dig bedre til at læse charts, og dels udvikle de områder af din trading der udfordrer dig.

Efter kurset kan du i 2 måneder sparre med mig omkring dine handler, og du får adgang til facebook- og telegram gruppe hvor der er sparring, daglige opdaterineger om markeder og signaler samt videoer og artikler, der opsummerer det vi har arbejdet med på kurset.

Du har efterfølgende mulighed for at gentage kurset til 25% af kursusprisen lige så mange gange du vil i de følgende 2 år. Har du taget en kursustype hos mig, vil du ligeledes kunne tage andre kurser med 30% rabat.

Alle dage er med fuld forplejning.

Find dit næste kursus