Weekend Kursus til den mere erfarne trader

  • Drømmer du om altid at være med i den rigtige retning?
  • Bliv skarp på hvad der sker i markedet og hvad du kan forvente fremadrettet
  • Lær at spotte hvornår markedet skal til at vende rundt
  • Får styr på dit mind set og lær at ændre dine dårlige vaner
  • Find ud af hvilken type trader du er og hvordan du bedst handler ud fra det

 

Du får: 1 weekens-kursus, efterfølgende opfølgnings-webinarer, adgang til en privat telegram gruppe for tidligere elever. Pris 7,995 dkk

Kurset afholdes: 31. okt. og 1. nov. 2020 kl. 9-15 og er med fuld forplejning

Price Action var en game changer for mig.

Price Action drejer sig om at følge og handle markedet bar for bar, og ud fra det momentum der er i markedet. På dette kursus lærer du hvad det er du skal kigge efter, hvad barerne fortæller dig, hvilken retning du skal handle, hvor du skal sætte dit stop, og hvornår det er en god ide at gå ud. Det hele er baseret på en øget indsigt i hvad der sker i markedet.

 
Price action er en meget systematisk og mekanisk måde at trade på, og kan anvendes på alle tidsrammer.
Kurset er for den mere erfarne trader, og det er en forudsætning at du har erfaring i at trade, og kender alle grundbegreber.
 

 

En ting er at lære forskellige handels-strategier at kende. En anden ting er at lære at kunne bruge strategierne, og få kontrol over vores adfærd når vi handler. Noget man gerne sander, når man begynder at få mere erfaring.

På dette kursus tager vi derfor også fat i psykologien, og hvordan vi kan ændre på de dårlige vaner der mange gange gør os til dårligere tradere. Vi laver tests, så du kan finde ud af, hvilken type trader du er, og planlægge din måde at handle på ud fra det?

Kurset er et weekend kursus med fuld forplejning.

Prisen er 7.995 DKK

Du kan enten købe din billet over Billetto via linket nedenfor, eller lave en bankoverførsel. Uanset hvilket du vælger vil du modtage en faktura når kurset er booket. skriv en mail til nanna@ago-trade.com hvis du ønsker en bankoverførsel.