Trading kursusforløb for begyndere

Trading kursus
Først skal man lære at trade og være profitabel – Herefter begynder man at kunne tjene penge.

Men dette første step mangler for rigtig mange, der i stedet for at udvikle sig progressivt, oplever at opbygge og kæmpe med dårlige vaner, og måske ender med at kæmpe med tradingen i op til flere år.

Dette Day Trading forløb er for begyndere og let øvede, og for dig der mangler indsigt og struktur. Det består af 3 hele kursusdage, og skal munde ud i, at du kan analysere en graf, og lave en strategi for hvornår du skal ind i markedet; hvornår du skal ud igen og hvordan du i det hele taget skal eksekvere dine handler.

For at få det fulde udbytte af kurset, er det designet, så du mellem kursusgangene har mulighed for at arbejde med det vi gennemgår. På den måde kan vi også arbejde med de spørgsmål og udfordringer, du støder på, når du sidder alene med din trading.

Vi arbejder med teknisk analyse og price action. Målet er at lære at forstå hvad der sker i markedet, og hvorfor. Min metode er meget struktureret, så vi opbygger gennem kurset en tjekliste, du kan bruge derhjemme, når du selv sidder og skal handle.

Kurset er henvendt til nybegyndere og let øvede. Nogle af de ting vi vil arbejde med, er:

  • Risikostyring
  • Teknisk analyse
  • Mønstergenkendelse, generiske strategier, price action og indikatorer mere dybdegående
  • Psykologien
  • Hvordan du udvikler din trading nu og fremadrettet

På kurset vil du få udleveret et analyseværktøj du kan anvende til at udvikle din trading under og efter kurset. Du vil ligeledes få at risikostyringsværktøj.  Vi vil løbende lave øvelser, og du vil få hjemmeopgaver der dels skal gøre dig bedre til at læse charts, og udvikle de områder af din trading der udfordrer dig.

Efter kurset vil der være 3 opfølgende webinarer, der opsummerer det vi har arbejdet med på kurset. Og du får adgang til Facebook- og Telegram gruppe hvor der er sparring, opdateringer om markeder og signaler samt videoer og artikler.

Du har efterfølgende mulighed for at gentage kurset til 25% af kursusprisen lige så mange gange du vil i de følgende 2 år. Har du taget en kursustype hos mig, vil du ligeledes kunne tage andre kurser med 30% rabat.
Alle dage er med fuld forplejning.

Fint dit næste Trading kursus