Mentorforløb

Trading mentorforløb

Jeg tilbyder personlige mentorforløb. Dette er et forløb, der vil blive skræddersyet til dig, ud fra hvor du er i din trading, og hvad det er, du særligt har behov for. Vi vil starte med at gennemgå din trading, og sammen planlægge forløbet. Min metode er meget coachene. Mit mål er, at du gennem et forløb hos mig får opbygget kompetencer til at være en profitabel trader, og præcis hvad det er den enkelte har brug for, for at blive det, er der meget stor forskel på.

Vi vil kunne arbejde med dine metoder, og jeg vil lære dig nogle af de metoder jeg bruger. Vi vil kunne arbejde med risikostyring, markedsanalyse, analyse af egen trading, personlig udvikling ift. trading, og trading psykologien. Vi kan trade sammen, så du har mulighed for at se, hvordan jeg griber det an. Det afhænger af, hvad du har brug for, lyst til, og hvad der kan lade sig gøre.

Nøgleordet er, at vi tager fat i din trading, og det du særligt har behov for. Vi finder frem til hvad det er gennem en indledende samtale, og ved at jeg gennemgår din trading. Vi vil løbende evaluere, og sætte kursen for den næste tid, og du vil løbende få opgaver og feedback på din trading. Du skal investere tid og penge i det her, derfor forpligter jeg mig til at være helt ærlig overfor dig, men også til at holde dig op på de fejl du måske gentager, på de områder du er nødt til at fokusere på og arbejde med, og på den trading-adfærd der måske volder dig problemer.

Et mentorforløb varer 6 mdr, hvor vi har møder ca. hver, hver 2 uge. Derudover taler vi i tlf. efter behov. Det vigtigste for mig er, at du kommer videre med din trading. Hvor lang tid det tager, er der ikke et entydigt svar på, og derfor er et mentorforløb heller ikke et bestemt antal timer. 

Når du tager et mentorforløb kan du deltage gratis på mine kurser. Efter 4 kursus dage skal du blot selv betale forplejning, men kan derudover deltage så meget du vil.

Et mentorforløb koster 30.000 inkl. moms.

Kontakt mig gerne for en personlig samtale, hvis du er interesseret i et mentorforløb. Du kan enten skrive på nanna@ago-trade.com, ringe til mig på 24 47 33 80 eller anvende formularen herunder.

[contact-form-7 id=”3117″ title=”Kontaktformular”