Weekend Trading kursus for begyndere

Trading kursus

Først skal man lære at trade og være profitabel – Herefter begynder man at kunne tjene penge.

Men dette første step mangler for rigtig mange, der i stedet for at udvikle sig progressivt, oplever at opbygge og kæmpe med dårlige vaner, og måske ende med at kæmpe med tradingen i op til flere år.

Dette weekend trading kursus er for begyndere og let øvede, og for dig der mangler indsigt og struktur. Det består af 2 hele kursusdage, og skal munde ud i, at du kan analysere en graf; lave en strategi for hvornår du skal ind i markedet; hvornår du skal ud igen og hvordan du i det hele taget skal eksekvere dine handler.

Vi arbejder med teknisk analyse og price action. Målet er at lære dig at forstå hvad der sker i markedet, og hvorfor. For det er min klare opfattelse at det er evnen til at læse markedet, der gør det muligt at håndtere sine handler. Min metode er meget struktureret, så vi opbygger gennem weekenden en tjekliste du kan bruge derhjemme, når du selv sidder og skal analysere og handle.

Kurset er henvendt til nybegyndere og let øvede. Nogle af de ting vi vil arbejde med, er:

  • Risikostyring
  • Teknisk analyse
    Mønstergenkendelse, generiske strategier, price action og indikatorer mere
    dybdegående
  • Psykologien
  • Hvordan du udvikler din trading nu og fremadrettet

På kurset vil du få udleveret et analyseværktøj du kan anvende til at udvikle din trading under og efter kurset. Du vil ligeledes får et risikostyringsværktøj. Vi vil løbende lave øvelser, så vi sammen i praksis får indarbejdet metoderne.

Efter kurset vil der være 3 opfølgende webinarer, og du får adgang til Facebook- og Telegram gruppe hvor der er sparring, opdateringer om markeder og signaler samt videoer og artikler, der opsummerer det vi har arbejdet med på kurset.

Du har efterfølgende mulighed for at gentage kurset til 30% af kursusprisen lige så mange gange du vil i de følgende 2 år. Har du taget en kursustype hos mig, vil du ligeledes kunne tage andre kurser med 30% rabat.

Kurset er et weekend kursus med fuld forplejning.

Find dit næste Trading kursus