Weekendkursus Price action og handelspsykologi

Trading kursus

Dette kursus er for mere erfarne tradere, der allerede har erfaring med at handle, som har et gennemgående kendskab til de grundlæggende ting i trading og teknisk analyse (candlesticks, støtte/modstand, dobbelt toppe bunde mm.), og som har erfaret, at vores mindset er noget vi skal bruge meget tid på at arbejde med.

Når vi har lært at trade, så kan vi begynde at optimere vores trading, og dygtiggøre os. Det er det der er hensigten med dette kursus. Til det har jeg brugt Price Action. Price Action var det der endelig gjorde mig profitabel.

Price Action drejer sig om at følge og handle markedet bar for bar, og ud fra det momentum der er i markedet. På dette kursus lærer du hvad det er du skal kigge efter, hvad barerne fortæller dig, hvilken retning du skal handle, hvor du skal sætte dit stop, og hvornår det er en god ide at gå ud. Det hele er baseret på en øget indsigt i hvad der sker i markedet.

Price action er en meget systematisk og mekanisk måde at trade på, og kan anvendes på alle tidsrammer.

En ting er at lære forskellige handels-strategier at kende. En anden ting er at lære at kunne bruge strategierne, og få kontrol over vores adfærd når vi handler. Noget man gerne sander, når man begynder at få mere erfaring.

Derfor tager vi også fat i psykologien, og hvordan vi kan ændre på de dårlige vaner der mange gange gør os til dårligere tradere. Vi laver tests, så du kan finde ud af, hvilken type trader du er, og planlægge din måde at handle på ud fra det?

Kurset er et weekend kursus med fuld forplejning. Der vil maksimalt være 10 nye elever, så der er tid til at vi kan målrette undervisning til de udfordringer I hver især står med.

På kurset vil du få udleveret et analyseværktøj du kan anvende til at udvikle din trading under og efter kurset. Derudover vil vi indledningsvist udføre en risiko og indlæringstest, som vi tager afsæt i resten af weekenden.

Efter kurset vil der være 3 opfølgende webinarer, hvor vi opsummerer det vi har arbejdet med på kurset. Og du får adgang til Facebook- og Telegram gruppe hvor der er sparring, opdateringer om markeder og signaler samt videoer og artikler.

Du har efterfølgende mulighed for at gentage kurset til 25% af kursusprisen lige så mange gange du vil i de følgende 2 år. Har du taget en kursustype hos mig, vil du ligeledes kunne tage andre kurser med 30% rabat.

Find dit næste Trading kursus