Trading kurser

Trading kursusforløb i København 30.08., 06.09. og 13.09.2020

Det handler om at lære at trade. For begyndere og let øvede. På kurset arbejder vi bl.a. med:

  • Risikostyring
  • Teknisk analyse
  • Mønstergenkendelse, generiske strategier, price action og indikatorer mere dybdegående
  • Psykologien
  • Hvordan du udvikler din trading nu og fremadrettet

Kurset afholdes 30. august, 6. og 13. september 2020 fra 9 – 15 og er med fuld forplejning

Man skal lære at trade fra bunden, for at kunne bygge et solidt fundament.

Det får du:

Undervisning tre søndage i træk med fuld forplejning, analyseværktøj, efterfølgende webinarer, adgang til en privat telegramgruppe for tidligere studerende.

Pris kun kr. 10.950,-

Du kan enten købe din billet over Billetto via linket nedenfor, eller lave en bankoverførsel. Uanset hvilket du vælger vil du modtage en faktura når kurset er booket. Skriv en mail til nanna@ago-trade.com hvis du ønsker en bankoverførsel.

Har du spørgsmål?

Andre studerende siger

Membership

Brio Larsen

Efter at have handlet i to år uden stor succes eller fiasko, besluttede jeg mig for at deltage i Nannas weekend kursus. Kurset gav mig indsigt i, hvordan jeg hidtil har handlet og hvad jeg bør ændre ved min handelsadfærd. Nanna underviste i teknikker som gør det meget nemmere at finde entry og exit. Jeg

Læs mere »
Membership

Alexander Almasy

“Jeg har meget erfaring, men Nanna kunne alligevel hjælpe mig. Nanna giver konstruktiv feedback der passede lige til min udfordring, og jeg er så glad for at jeg investerede tid og penge i det, for det er givet så godt ud. Ligeledes fortæller Nanna også det du ikke kan læse i bøgerne, og det er

Læs mere »
Membership

Gert Mikkelsen

Det er nu 4 dage siden jeg var på dette kursus og jeg må bare konstatere at den viden jeg har fået virker i praksis.Nanna levere strategier og værktøjer som kan tages i bruge lige med det samme.Hvad enten man er day- eller swing-trader.,begynder eller erfaren. Stoffet bliver leveret på en let forståelig måde og

Læs mere »