Body and mind

Yogatrader

Som trader sætter jeg dagligt min krop og min psyke under pres. Udover det oplagte, at jeg sidder meget ved en computer, er der 2 overvejende årsager:

·         Jeg modarbejder og ignorerer min krops naturlige instinkter når jeg er i markederne

·         Jeg håndterer dagligt en stor risiko og navigerer i store tab og gevinster på relativt kort tid

Noget af det vigtigste for mig i mit daglige arbejde, er ikke at lade mig påvirke af mine følelser. Derfor har jeg arbejdet meget på at få lukket ned for mine følelser, når jeg trader. For følelser/instinkter og trading er en farlig coctail, der kan koste mange penge. Følelserne får dig til at handle instinktivt og ud af frygt eller eufori, men jeg skal handle på baggrund af signaler. Jeg går derfor ind i en bestemt mental tilstand når jeg sidder med min trading.

Et konkret eksempel kan være, hvis jeg for eksempel har en periode med mange tab, så skal jeg stadig kunne lægge handler ind uden at blive bange for at tabe flere penge. Det er en meget unaturlig adfærd, for psyken vil instinktivt opfordre mig til at stoppe denne ulidelige situation og passe på mine penge. Men jeg stiller mig alligevel ud til kanten og gør klar til at hoppe igen. Og det er noget af det der gør trading til et relativt krævende arbejde.

For at jeg ikke mister fodfæstet og overblikket, og for at jeg kan sove godt om natten, er jeg nødt til at rense mit system, skabe balance, få løsnet op, bevare kontakten til den virkelige verden eller hvad man nu vil kalde det. Noget af det jeg benytter mig af, er yoga og meditation, som jeg laver næsten dagligt. Jeg har i flere år haft en yoga streaming tjeneste. På den måde kan jeg lave det når jeg vil, hvor jeg vil, og lige den type jeg har lyst til den dag.

Sådan en dag hvor jeg lige har taget 3 tab i træk og kan mærke irritationen spire, der finder jeg for eksempel en meditation, så jeg får roen og velbehaget ind i mit system igen, og så er jeg faktisk klar til at starte forfra med min trading.

Derudover har jeg en del problemer med min nakke på grund af piskesmæld, derfor laver jeg ryg- og nakke programmer flere gange om ugen. Og så bruger jeg også rigtig gerne de serier der findes, for her bliver jeg præsenteret for nye sessioner, som jeg ellers måske ikke selv havde valgt, plus at det holder mig til ilden, så jeg fx får lavet yoga hver dag i en 14 dages periode. Og det rigtig fede for mig ved at streame yoga, er, at jeg kan bruge det alle steder.

Når jeg rejser, laver jeg det mange gange efter en lang rejse og om morgenen på hotellet. Så bruger jeg et af håndklæderne på værelset som underlag eller i deres fitness rum. Det er helt fantastisk når jeg er væk hjemmefra, og mega nemt.

Personligt bruger jeg Yogastream. Jeg har lavet en god deal med dem, hvor mine kunder får 1 måneds gratis prøveperiode, så I har mulighed for at se, om det også er noget for jer. Hvis du er interesseret, kan du gøre brug af tilbuddet her